Aarzel niet langer! Bel nu: 0341 456806

Turkije

Landen > Turkije

Zeilboten huren Turkije: Marmaris

zeilvakantie-turkije-marmaris-4l.jpg
Marmaris is gelegen in een besloten baai, aan de Lycische Kust, vlakbij waar de Middellandse Zee en de Egeïsche Zee elkaar ontmoeten. Het Griekse eiland Rodos is vanaf de zeekant van de baai met helder weer te zien. De stad heeft een zeer uitgebreide jachthaven voorzien van alle faciliteiten. Voor vertrek Marmarisvlieg je op Dalaman waarvandaag wij transfers kunnen regelen.

Zeilvakantie Turkije: Fethiye

zeilvakantie-turkije-fethiye-l.jpg
Na een vlucht naar Dalaman en de transfer (circa 45 minuten) naar Fethiye kom je aan in dit pittoreske stadje.Er zijn talrijke restaurants, bars, winkeltjes en een authentiek badhuis, een prima plek om uw vakantie te beginnen. In de Ece Marina vindt je prima douches en toiletten, een grote supermarkt, een zwembad (tegen betaling) terrasjes en restaurants. De flottieljesaan de zuidkust van Turkije worden gevaren van uit de havenstad Fethiye In 1957 is de plaats volledig verwoest door een aardbeving. Nu ligt er een moderne en levendige stad rondom de prachtige baai. Er heerst een ontspannen en gemoedelijke sfeer. Boven de stad bevinden zich Lycische rotsgraven en het graf van Amyntas uit de oudheid.

Zeiljacht huren Turkije: Bodrum

zeilvakantie-bodrum-l.jpg
Bodrum wordt wel een ware Egeïsche droom genoemd. Er wordt om en om gevaren in de grote Gökovabaai of in de iets zuidelijker gelegen Hizarönü baai. Bij een 2weekse Flottielje vaar je nimmer dezelfde route. Plaatsen die o.a. aangedaan zullen worden: Sogut, Cokertme , Orka Adasi, English harbour, Amazon Creek en Seven Island. Dagafstanden variëren van 35 tot 10 nautische zeemijlen.
Now click to jump on same coordinates point on Google Maps
One click to set START position / Next click to set next route point / Double-click to set END point
Click on map to get the weather from the point(lon/lat)

Zeilboot huren Turkije: Gocek

zeilvakantie-turkije-4l_(2).jpg

Göcek is een populaire jachthaven voor buitenlanders, Turken en internationale bekendheden. Het stadje ligt ingesloten door de blauwe mediterrane zee aan de ene kant en het met groen begroeide Taurus gebergte aan alle andere kanten. Göcek ligt aan een grote afgeschermde baai die ideaal dient als natuurlijke haven. De stad is sinds 2006 veel beter bereikbaar door de bouw van een nieuwe tunnel en is maar een half uur rijden van het international vliegveld van Dalaman. 

Interesse? Aarzel niet langer en neem nu contact op met Wishful Sailing voor aanvullende informatie of vrijblijvende offerte

Wishful Sailing bemiddelt om voor jullie de juiste zeilboot, catamaran of motorboot binnen jullie budget, voorkeuren en wensen aan te bieden. Wij bieden zeiljachten, motorjachten en catamarans met of zonder schipper aan. In Italie, Kroatie, Griekenland en Turkije bieden wij ook flottielje zeilen aan.

Zeiljacht huren Turkije: Gocek

zeilvakantie-turkije-l.jpg

Om onze offertes te ontvangen klik je op de Zoek en Boek van deze pagina. Selecteer gebied -> Selecteer Type jacht -> selecteer datum met vertrek op iedere zaterdag -> Selecteer aantal weken en klik op Zoek. In de lijst van beschikbare jachten klik je op de prijs om de detail, specificaties en foto's van het jacht te zien. Aanvragen zijn geheel vrijblijvend dus vraag zoveel mogelijk jachten aan. 10 jachten in 1 keer aanvragen? Dat kan via knop vergelijk. Via deze knop selecteer je met een aanvraag 10 jachten.
 

Jacht
Aanvraag
 
x