Aarzel niet langer! Bel nu: 0341 456806

Thailand

Landen > Thailand

Zeilboten huren, catamarans huren en zeiljacht huren Thailand

zeilvakantie-thailand-2l_(1).jpg

Thailand is een mooi land voor jachthuur en onbezorgde vaarvakanties en zeilvakanties. Wishful Sailing bemiddelt om voor jullie het juiste zeiljacht , catamaran of motorjacht binnen jullie budget, voorkeuren en wensen aan te bieden. Wij bieden zeiljachten, motorboten en catamaran met of zonder schipper aan. 
button(7).png

zeilvakantie-thailand-3l_(1).jpg
 

Zeilboot verhuur, catamarans huren en zeiljacht huren Thailand - Phuket

De starthaven ligt op Phuket Eiland op slechts 20 minuten van Phuket International Airport (via Bankok Dit zeilgebied herbergt wel honderd mooie eilanden en ankerplaatsen welke zich uitstekken tot Tarutao bij de grens met Maleisie. Het hele jaar door zijn de zeilomstandigheden goed. Hoogseizoen is van november tot april, zonnig en droog met een kalme zee en met ideale windomstandigheden. Het groene (regen) seizoen is van mei tot oktober, het waait dan sterker maar de vele eilanden bieden toch een beschut vaarwater. Getijdeverschillen bedragen 1.80 tot 2.10.

zeilvakantie-thailand-4l.jpg

Phuket is een bijzondere en exotische bestemming voor de zeilliefhebber. Deze jachten zijn afgemeerd in Yacht Haven Marina, NE Phuket, op slechts 15 minuten van Phuket Int. luchthaven. Dit eiland ligt aan de zuidwestzijde van Thailand in de Andaman Zee. Een zeilcruise laat zich hier perfect combineren met een rondreis door het land of met een lekkere luie strandvakantie. 

 

 

Zeilboten huren Thailand: Algemeen

zeilvakantie-thailand-l.jpg

De lokale bevolking is erg vriendelijk en gastvrij. De keuken is er meer dan voortreffelijk en kan tot een van de beste ter wereld beschouwd worden. Kortom bij ons ben je op het juiste adres voor zeilboot, catamaran of zeiljacht huren inThailand. Phuket ligt  800 km ten zuiden van Bangkok en 960 km ten noorden van Singapore. Beide steden zijn aangesloten op Phuket Airport met 20 dagelijkse rechtstreekse vluchten van slechts 1 ½ uur. De westkust van Phuket is omgeven met prachtige stranden, van het rustig op de meest drukke vakantie's plaats als Patong. Jachthavens zijn shelted aan de oostelijke kust.

Langkawi is gelegen in het noordwesten van Maleisië en precies op de grens van Thailand. Dit prachtige eiland is gemakkelijk bereikbaar door de dagelijkse rechtstreekse vluchten vanuit Kuala Lumur, Singapore, of Penang. Dagelijks vluchten zijn ook beschikbaar vanaf Bangkok via Kuala Lumpur en Penang.

Phuket naar Langkawi. Er zijn 100's van de eilanden, baaien / lagunes met kristalhelder water, vol met tropische vissen en mooie koralen, plus vele verlaten stranden met schoon wit zand. De kruissnelheid gebied van 12.000 vierkante kilometer heeft vele afgezonderde bevestigingspunten om uit te kiezen.


Interesse? Aarzel niet langer en neem nu contact op met Wishful Sailing voor aanvullende informatie of vrijblijvende offerte

Wishful Sailing bemiddelt om voor jullie de juiste zeilboot, catamaran of motorboot binnen jullie budget, voorkeuren en wensen aan te bieden. Wij bieden zeiljachten, motorjachten en catamarans met of zonder schipper aan.


 

In ItalieKroatieGriekenland en Turkije bieden wij ook flottielje zeilen aan.


Om onze offertes te ontvangen klik je op de Zoek en Boek van deze pagina. Selecteer gebied -> Selecteer Type jacht -> selecteer datum met vertrek op iedere zaterdag -> Selecteer aantal weken en klik op Zoek. In de lijst van beschikbare jachten klik je op de prijs om de detail, specificaties en foto's van het jacht te zien. Aanvragen zijn geheel vrijblijvend dus vraag zoveel mogelijk jachten aan. 10 jachten in 1 keer aanvragen? Dat kan via knop vergelijk. Via deze knop selecteer je met een aanvraag 10 jachten.

Zeilboten huren Thailand: Standaard verhuur

zeilvakantie-thailand-4l_(1).jpg

Deze charters worden meestal uitgevoerd vanaf 's middags tot' s middags de tijd. 24 uur = 1 charter dag x het aantal dagen = totale charterprijs.

Als je aankomt in de haven, ontvangt u een volledig ingelicht over de boten apparatuur en grafieken, tabellen getij, varen met een uitstekende reisgidsen details over de beste bevestigingspunten en op de wal activiteiten. De steekproef voor tochtjes op de website kan u ook een goed idee van de vele opties van eiland bestemmingen en activiteiten beschikbaar zijn, plus de FAQ en Facts & Maps-pagina's moet een antwoord bieden op vragen die u kan hebben. 

Kwalificaties van de kapitein: Eerdere ervaring op jachten van ongeveer gelijke grootte voor 3 jaar of meer. 
button(19).png
Jacht
Aanvraag
 
x