Aarzel niet langer! Bel nu: 0341 456806

Noorwegen

Landen
zeilvakantie-noorwegen-2l.jpg
zeilvakantie-noorwegen-l.jpg

Zeilboot huren Noorwegen: Algemeen

Zeg je Noorwegen dan zeg je Fjorden en Zalm. Maar gelukkig voor de zeilers is het ook een schitterend doch onbekend gebied. Met vertrek vanuit o.a. Bergen en Senja bieden wij nu verhuur van zeiljachten aan in Noorwegen.

Geniet van de ongerepte natuur met kristal helder water. De Noorse keuken bestaat uit Vlees (Rendieren, eiland en lam) en Vis (Zalm, Forel). Alcohol is erg duur in Noorwegen en meenemen van drank kan leiden tot behoorlijke boetes.

Interesse? Aarzel niet langer en neem nu contact op met Wishful Sailing voor aanvullende informatie of vrijblijvende offerte

Wishful Sailing bemiddelt om voor jullie de juiste zeilboot, catamaran of motorboot binnen jullie budget, voorkeuren en wensen aan te bieden. Wij bieden zeiljachten, motorjachten en catamarans met of zonder schipper aan. In ItalieKroatie , GriekenlandTurkije  en meer dan 40 landen in totaal bieden wij ook flottielje zeilen aan.

Om onze offertes te ontvangen klik je op de Zoek en Boek van deze pagina. Selecteer gebied -> Selecteer Type jacht -> selecteer datum met vertrek op iedere zaterdag -> Selecteer aantal weken en klik op Zoek. In de lijst van beschikbare jachten klik je op de prijs om de detail, specificaties en foto's van het jacht te zien. Aanvragen zijn geheel vrijblijvend dus vraag zoveel mogelijk jachten aan. 10 jachten in 1 keer aanvragen? Dat kan via knop vergelijk. Via deze knop selecteer je met een aanvraag 10 jachten.

Zeiljacht huren Noorwegen: Standaard verhuur

Standaard huur is van zaterdagmiddag 17:00h t/m vrijdagmiddag 16:00h. Na terugkomst haven vindt de check out plaats met laatste overnachting naar zaterdagmorgen 09:00h. Voor uitgebreide route informatie, sfeerbeelden, foto's en dagindeling verwijzen wij graag naar onze reisverslagen online.

Vertrekhavens

Jacht
Aanvraag
 
x