Aarzel niet langer! Bel nu: 0341 456806

Malta

Landen > Malta
zeilvakantie-malta-2l.jpg
zeilvakantie-malta-l.jpg
zeilvakantie-malta-3l_(1).jpg
Now click to jump on same coordinates point on Google Maps
One click to set START position / Next click to set next route point / Double-click to set END point
Click on map to get the weather from the point(lon/lat)

Zeilboot huren Malta: Algemeen

Malta is een eilandengroep dat bestaat uit het hoofdeiland Malta, het veel kleinere Gozo, en het er tussen gelegen rotseilandje Comino. Ook een aantal onbewoonde eilanden behoord tot Malta. De toepasselijk bijnaam van Malta is de Parel van de Middelandse zee
 
Malta ligt midden in de Middellandse Zee. Het eilandenrijk ligt op ongeveer 100 km van de kust van Sicilië en op ongeveer 290 km van de Noord-Afrikaanse kust. Vanwege deze ligging zijn de eilanden een waar ontmoetingspunt van verschillende culturen die in het verleden Malta bezocht hebben. Vandaar dat er aan cultuur zeker geen gebrek is op deze eilanden. Malta is vrij kaal en rotsachtig met relatief weinig natuurlijke begroeiing. De kust is grillig met tientallen baaien en inhammen. De stranden zijn zonder uitzondering klein en vaak rotsachtig; alleen in het noordwesten zijn er enkele zandstranden. Gozo is het kleinere broertje van Malta, alleen wat ruiger en groener.

Vergeet niet een kijkje te nemen in de hoofdstad Valletta met veel culturele hoogstandjes of ga heerlijk genieten van een dagje op het eiland Comino met de Blue Lagoon; een prachtige helderblauwe baai!

Interesse? Aarzel niet langer en neem nu contact op met Wishful Sailing voor aanvullende informatie of vrijblijvende offerte

Wishful Sailing bemiddelt om voor jullie de juiste zeilboot, catamaran of motorboot binnen jullie budget, voorkeuren en wensen aan te bieden. Wij bieden zeiljachten, motorjachten en catamarans met of zonder schipper aan.

In 
ItalieKroatieGriekenland en Turkije bieden wij ook flottielje zeilen aan.


Om onze offertes te ontvangen klik je op de Zoek en Boek van deze pagina. Selecteer gebied -> Selecteer Type jacht -> selecteer datum met vertrek op iedere zaterdag -> Selecteer aantal weken en klik op Zoek. In de lijst van beschikbare jachten klik je op de prijs om de detail, specificaties en foto's van het jacht te zien. Aanvragen zijn geheel vrijblijvend dus vraag zoveel mogelijk jachten aan. 10 jachten in 1 keer aanvragen? Dat kan via knop vergelijk. Via deze knop selecteer je met een aanvraag 10 jachten.

Zeiljacht huren Malta: Klimaat

Het Maltese klimaat wordt sterk beïnvloed door de zee en is typisch voor het Middellandse-Zeegebied. Malta kent warme, droge zomers en gematigde, vochtige winters. Het heeft een mediterraan klimaat. De Eilanden hebben een zeer zonnig klimaat met dagelijks gemiddeld vijf tot zes uur zon in de winter en meer dan 12 uur zon in de zomer.
Jacht
Aanvraag
 
x