Aarzel niet langer! Bel nu: 0341 456806

Hongarije

Landen

Zeilboot huren Hongarije: Algemeen

Het grootste meer van Europa ligt in Hongarije, namelijk het Balatonmeer. Dit is gelijk één van de meest bekende plekken in Hongarije en trekt jaarlijks vele toeristen. Het meer is ondiep waarbij het diepste punt maar 11 meter diep is en de gemiddelde diepte slechts 2 meter. Het meer ligt in het westen van Hongarije en heeft een langgerekte vorm: de lengte is 79 km, de grootste breedte 15 km. 

Het water aan de noord oever is dieper, hier bevinden zich de watersportcentra. De zuidelijke oever is geliefd bij gezinnen met kinderen. Op de zand- en grasstranden en in het ondiepe water hoeft u zich zelfs om de allerkleinsten geen zorgen te maken. Het ondiepe water aan de zuidoever is niet alleen het domein voor gezinnen met jonge kinderen. Het Balatonmeer is ook de plek waar de jeugd een onbezorgd vakantiegevoel kan combineren met volop amusement en de gelegenheid om elkaar te ontmoeten.  Hierdoor is zomers het water relatief warm. Siófok is de grootste badplaats aan het Balatonmeer. Aan de noordoever ligt een nationaal park waar wijnbouw centraal staat op de basalthellingen van de uitgestorven vulkanen.

Het Balatonmeer kan echter ook gevaarlijk zijn; maar u wordt overal aan het meer door middel van lichtsignalen gewaarschuwd voor een opkomende storm. Verlaat u dan snel het water, maar blijft u wel in de buurt om vanaf een beschutte plek naar de storm op het meer te kijken, want dat is een fantastische ervaring. Het Balatonmeer is misschien wel op zijn mooist als de woeste groene golven zich tooien met witte schuimkoppen. 

Het Baltonmeer maakt als meer deel uit van een nationaal park. Het meest waardevolle gedeelte van het Nationale Park Balaton-Hoogland is het Kleine Balatonmeer (Kis Balaton). Dit reusachtige plassen- en moerasgebied bestaat vooral uit rietvelden. Ca. 230 vogelsoorten zijn hier waargenomen, waarvan de helft er ook broedt.

Interesse? Aarzel niet langer en neem nu contact op met Wishful Sailing voor aanvullende informatie of vrijblijvende offerte

Wishful Sailing bemiddelt om voor jullie de juiste zeilboot, catamaran of motorboot binnen jullie budget, voorkeuren en wensen aan te bieden. Wij bieden zeiljachten, motorjachten en catamarans met of zonder schipper aan. In ItalieKroatieGriekenland en Turkije bieden wij ook flottielje zeilen aan.


Om onze offertes te ontvangen klik je op de Zoek en Boek van deze pagina. Selecteer gebied -> Selecteer Type jacht -> selecteer datum met vertrek op iedere zaterdag -> Selecteer aantal weken en klik op Zoek. In de lijst van beschikbare jachten klik je op de prijs om de detail, specificaties en foto's van het jacht te zien. Aanvragen zijn geheel vrijblijvend dus vraag zoveel mogelijk jachten aan. 10 jachten in 1 keer aanvragen? Dat kan via knop vergelijk. Via deze knop selecteer je met een aanvraag 10 jachten.

Zeiljacht huren Hongarije: Standaard verhuur

Standaard huur van onze jachten is van zaterdagmiddag 17:00h t/m vrijdagmiddag 16:00h. Na terugkomst haven vindt de check out plaats met laatste overnachting naar zaterdagmorgen 09:00h. Voor uitgebreide route informatie, sfeerbeelden, foto's en dagindeling verwijzen wij graag naar onze reisverslagen online.

Vertrekhavens

Jacht
Aanvraag
 
x