Aarzel niet langer! Bel nu: 0341 456806

Guadeloupe

Landen > Guadeloupe
Now click to jump on same coordinates point on Google Maps
One click to set START position / Next click to set next route point / Double-click to set END point
Click on map to get the weather from the point(lon/lat)

Zeilboot huren Guadeloupe: Algemeen

Guadelope is een eiland met prachtige natuur.  Guadeloupe bestaat uit twee eilanden die worden gescheiden door een zoutwaterkanaal. Onze basis ligt in Point-a-Pitre. Guadeloupe behoort met Martinique en Cuba tot de grootste eilanden van de Caribbean. Het zeilen is zoals vor alle gebieden in de Caribbean voor de gevorderde zeiler.

Zeil in een van de mooiste natuurgebieden met schitterende baaien, flora en fauna Snorkel in de mooiste riffen en maak grote kans op zien van schildpadden, dolfijen en zelfs walvissen. 

De hoofdstad Basse-Terre ligt aan de voet van de vulkaan La Soufriere.  

De klassieke koers is vanaf Martinique/ Guadeloupe naar het zuiden, langs St. Lucia en op weg naar de Grenadines, archipel tussen St Vincent en Grenada. Bequia, Moustique, Tobago Cays. Deze plaatsen betekenen verre, exoten en verwondering. Je kunt zelfs de route verder uit breiden naar Trinidad en Tobago of Los Roques. De Grenadines bieden luxe schuilplaatsen van de rijke en beroemde, historische plaatsen en de unieke Tobago Cays.  

Zeilboot huren Guadeloupe: Klimaat

Geniet van tropische weer en oostelijke passaatwind. Het winterseizoen is over het algemeen droog. Het is vochtig van eind augustus tot eind oktober. De gemiddelde luchttemperatuur varieert tussen 22 en 30 ° C en het zeewater blijft tussen de 24 en 28 ° C. Tropische dagen zijn kort. Zon op 6 uur en zon rond 6pm. De wind waait uit Noord-Oost naar Zuid-West en zijn tussen 10 en 20 knopen in de zomer, 15 tot 25 knopen van november tot mei. De zee is in het algemeen goed, maar een beetje ruwer in de kanalen tussen de eilanden

Interesse? Aarzel niet langer en neem nu contact op met Wishful Sailing voor aanvullende informatie of vrijblijvende offerte

Wishful Sailing bemiddelt om voor jullie de juiste zeilboot, catamaran of motorboot binnen jullie budget, voorkeuren en wensen aan te bieden. Wij bieden zeiljachten, motorjachten en catamarans met of zonder schipper aan. In ItalieKroatieGriekenland en Turkije bieden wij ook flottielje zeilen aan. Om onze offertes te ontvangen klik je op de Zoek en Boek van deze pagina. Selecteer gebied -> Selecteer Type jacht -> selecteer datum met vertrek op iedere zaterdag -> Selecteer aantal weken en klik op Zoek. In de lijst van beschikbare jachten klik je op de prijs om de detail, specificaties en foto's van het jacht te zien. Aanvragen zijn geheel vrijblijvend dus vraag zoveel mogelijk jachten aan. 10 jachten in 1 keer aanvragen? Dat kan via knop vergelijk. Via deze knop selecteer je met een aanvraag 10 jachten.
Jacht
Aanvraag
 
x