Aarzel niet langer! Bel nu: 0341 456806

Britse Maagdeneilanden

Landen > British Virgin Islands

Zeilboot huren British Virgin Islands: Algemeen

zeilvakantie-caribbean-martinique-3l.jpg

Tortola is het grootste eiland van de Britse Maagdeneilanden. Hoofstad is Road Town. De eilanden groep maakt deel uit van het Caribish gebied met meer dan 50 eilanden. Je vliegt op Beef Islands Airport. Het eiland heeft een Subtropisc klimaat (tussen de 25 tot 30 graden Celsius). Het is een aangenaam rustig zeilgebied in de Caribbean.
button(7).png

button_(14).png button_(15).png 
zeilvakantie-caribbean-cuba-l.jpg
 

Zeilvakantie British Virgin Islands: Algemeen

zeilvakantie-caribbean-cuba-2l.jpg

Op het eiland Tortola vindt u een verscheidenheid van wilde dieren zoals leguanen, wilde papagaaien en hagedissen. De Caribische Zee zit tevens vol met o.a. vliegende vissen dolfijnen, blauwe marlijnen, de bonefish en barracuda’s. Ook kun je walvissen tegenkomen tijdens de zeiltocht.
button_(19).png
 

Zeilboot verhuur, catamarans verhuur en zeiljacht huren British Virgin Islands - Tortola

Het Caraïbisch Gebied is één van de mooiste tropische zeilgebieden. Je zeilt in de zon, onder een strak blauwe hemel, in helder water, ontmoet walvissen, dolfijnen en vliegende vissen. Kom te ons zeilen op de beroemde Britse Maagdeneilanden. Een unieke archipel van tropisch en exotische eilanden vol met palmen en de de mooiste stranden en baaien.


Onze zeiltochten in het Caraïbisch Gebied gaan van Martinique via St Lucia, St Vincent en the Grenadinses met o.a. Mustique en Tobago Cays. De eerste drie zijn vulkaaneilanden met palmstranden, regenwouden, dorpjes en stadjes. De Grenadines zijn Bounty eilanden en vaak niet meer dan met palmbomen begroeide zandbanken of begroeide rotsen. Op de grotere Grenadines tref je meestal wel een dorp aan. Vrijwel alle eilanden zijn omgeven door koraalriffen.

Noordwaarts is vertrek vanuit St Maarten met o.a. een bezoek aan Antiqua in zuidwaartse richting of een bezoek aan de Britisch Virgin Islands (ook vanuit Tortola) goed te doen. St Maarten is tevens ook een idelae vertrekhaven voor een rondje BVI.
 

 

Zeilboot huren British Virgin Islands: Algemeen

zeilvakantie-caribbean-martinique-2l.jpg

Saga Mountain is een duidelijk herkenbare berg in het gelijknamige nationale park en is tevens het hoogste navigatie punt van de BVI.  Ook vertrek vanuit de grotere vloot vanuit St Maarten is een aanrader i.v.m. makkelijk te bereiken en grotere vloot.

Het Caraïbisch gebied is een waar zeilersparadijs. De ontelbare prachtige kleuren, de zeer aangename temperatuur en de unieke keuken zal je niet snel vergeten. Het heeft een aantal prachtige eilanden. Zo is Martinique een Frans eiland, St. Lucia, St. Vincent en de Grenadines zijn voormalige Engelse koloniën. Aan de bevolking merk je de Franse of Engelse invloeden, maar de Latijns-Amerikaanse invloeden voeren de boventoon. Bijvoorbeeld in de aanstekelijke muziekvormen van calypso, salsa en reggae. Je kunt er genieten van de Creoolse keuken. Probeer zeker kreeft of proef de lokale specialiteit ‘conch’ (een groot schelpdier op Caraïbische wijze bereid). 

Naast zeilen en uit eten gaan, is er de gelegenheid om diverse inheemse dorpjes of een tropische fruitmarkt in een stadje te bezoeken, te snorkelen tussen de exotisch gekleurde vissen bij de koraalriffen, een strandwandeling te maken of gewoon te luieren in de zon of onder een palmboom. Daarnaast kun je (vrijblijvend) een tocht maken door het regenwoud, een vulkaan beklimmen of een dagje duiken.

Interesse? Aarzel niet langer en neem nu contact op met Wishful Sailing voor aanvullende informatie of vrijblijvende offerte

Wishful Sailing bemiddelt om voor jullie de juiste zeilboot, catamaran of motorboot binnen jullie budget, voorkeuren en wensen aan te bieden. Wij bieden zeiljachten, motorjachten en catamarans met of zonder schipper aan.

In ItalieKroatieGriekenland en Turkije bieden wij ook flottielje zeilen aan.

Om onze offertes te ontvangen klik je op de Zoek en Boek van deze pagina. Selecteer gebied -> Selecteer Type jacht -> selecteer datum met vertrek op iedere zaterdag -> Selecteer aantal weken en klik op Zoek. In de lijst van beschikbare jachten klik je op de prijs om de detail, specificaties en foto's van het jacht te zien. Aanvragen zijn geheel vrijblijvend dus vraag zoveel mogelijk jachten aan. 10 jachten in 1 keer aanvragen? Dat kan via knop vergelijk. Via deze knop selecteer je met een aanvraag 10 jachten.
 

Zeiljacht huren Britse Maagdeneilanden: Klimaat

zeilvakantie-caribbean-martinique-l.jpg

Het seizoen begint eind november met het hoogseizoen van december (kerstdagen) t/m eind april. Midden seizoen is van mei t/m juli. Vanaf september t/m half november geld het zogenaamde Hurricane Saison waarin wij geen jachten wensen aan te bieden. De wind is constant en onder normale omstandigheden 24 uur aanwezig. Windkracht loopt uiteen van 4 tot 7 beaufort met een redelijke golfslag tussen de eilanden.

button(19).png

Vertrekhavens

Jacht
Aanvraag
 
x