Aarzel niet langer! Bel nu: 0341 456806

Britse Maagdeneilanden

Landen > British Virgin Islands

Zeilboot huren British Virgin Islands: Algemeen

zeilvakantie-caribbean-martinique-3l.jpg
Tortola is het grootste eiland van de Britse Maagdeneilanden. Hoofstad is Road Town. De eilanden groep maakt deel uit van het Caribish gebied met meer dan 50 eilanden. Je vliegt op Beef Islands Airport. Het eiland heeft een Subtropisc klimaat (tussen de 25 tot 30 graden Celsius). Het is een aangenaam rustig zeilgebied in de Caribbean.
button(7).png

button_(14).png button_(15).png 
zeilvakantie-caribbean-cuba-l.jpg
 

Zeilvakantie British Virgin Islands: Algemeen

zeilvakantie-caribbean-cuba-2l.jpg
Op het eiland Tortola vindt u een verscheidenheid van wilde dieren zoals leguanen, wilde papagaaien en hagedissen. De Caribische Zee zit tevens vol met o.a. vliegende vissen dolfijnen, blauwe marlijnen, de bonefish en barracuda’s. Ook kun je walvissen tegenkomen tijdens de zeiltocht.
button_(19).png
 
Now click to jump on same coordinates point on Google Maps
One click to set START position / Next click to set next route point / Double-click to set END point
Click on map to get the weather from the point(lon/lat)

Zeilboot huren British Virgin Islands: Algemeen

zeilvakantie-caribbean-martinique-2l.jpg
Saga Mountain is een duidelijk herkenbare berg in het gelijknamige nationale park en is tevens het hoogste navigatie punt van de BVI.  Ook vertrek vanuit de grotere vloot vanuit St Maarten is een aanrader i.v.m. makkelijk te bereiken en grotere vloot.

Het Caraïbisch gebied is een waar zeilersparadijs. De ontelbare prachtige kleuren, de zeer aangename temperatuur en de unieke keuken zal je niet snel vergeten. Het heeft een aantal prachtige eilanden. Zo is Martinique een Frans eiland, St. Lucia, St. Vincent en de Grenadines zijn voormalige Engelse koloniën. Aan de bevolking merk je de Franse of Engelse invloeden, maar de Latijns-Amerikaanse invloeden voeren de boventoon. Bijvoorbeeld in de aanstekelijke muziekvormen van calypso, salsa en reggae. Je kunt er genieten van de Creoolse keuken. Probeer zeker kreeft of proef de lokale specialiteit ‘conch’ (een groot schelpdier op Caraïbische wijze bereid). 

Naast zeilen en uit eten gaan, is er de gelegenheid om diverse inheemse dorpjes of een tropische fruitmarkt in een stadje te bezoeken, te snorkelen tussen de exotisch gekleurde vissen bij de koraalriffen, een strandwandeling te maken of gewoon te luieren in de zon of onder een palmboom. Daarnaast kun je (vrijblijvend) een tocht maken door het regenwoud, een vulkaan beklimmen of een dagje duiken.

Om onze offertes te ontvangen klik je op de Zoek en Boek van deze pagina. Selecteer gebied -> Selecteer Type jacht -> selecteer datum met vertrek op iedere zaterdag -> Selecteer aantal weken en klik op Zoek. In de lijst van beschikbare jachten klik je op de prijs om de detail, specificaties en foto's van het jacht te zien. Aanvragen zijn geheel vrijblijvend dus vraag zoveel mogelijk jachten aan. 10 jachten in 1 keer aanvragen? Dat kan via knop vergelijk. Via deze knop selecteer je met een aanvraag 10 jachten.
 

Zeiljacht huren Britse Maagdeneilanden: Klimaat

zeilvakantie-caribbean-martinique-l.jpg

Het seizoen begint eind november met het hoogseizoen van december (kerstdagen) t/m eind april. Midden seizoen is van mei t/m juli. Vanaf september t/m half november geld het zogenaamde Hurricane Saison waarin wij geen jachten wensen aan te bieden. De wind is constant en onder normale omstandigheden 24 uur aanwezig. Windkracht loopt uiteen van 4 tot 7 beaufort met een redelijke golfslag tussen de eilanden.

button(19).png

Jacht
Aanvraag
 
x