Aarzel niet langer! Bel nu: 0341 456806

Brazilië

Landen > Brazilië
zeilvakantie-caribbean-brazilie-2l_(1).jpg
zeilvakantie-caribbean-brazilie-4l_(1).jpg

Zeilboot verhuur, catamarans huren en zeiljacht huren Brazilië

Het belangrijkste watersportgebied van Brazilië telt duizenden stranden, havens en 365 eilanden, waaronder het grootste eiland "Ilha Grande" met fantastische stranden en uitstekende surfmogelijkheden. Kortom bij ons ben je op het juiste adres voor zeilboot, catamaran of zeiljacht huren in Brazilie. Op Ilha Grande vindt u de mooiste stranden, waaronder Praia de Lopes Mendes (top 12 mooiste stranden wereldwijd). De kleuren van de oceaan zullen u weten te verrassen, ze variëren van lichtgroen tot donkerblauw en de bergen lopen in zee, die lang ondiep blijft. Angra dos Reis ligt in het midden van de groene kust van Rio de Janeiro met talrijke yachtclubs en hotels. 's Avonds is het goed toeven in de vele restaurants en barretjes. Een paar mijl van Angra vandaan ligt de historische stad Paraty waar de koloniale architectuur goed bewaard is gebleven. Paraty is vrij van autoverkeer en voorzien van de prachtigste pousada's (pensions) rond een mooie binnentuin. Vroeger was hier een portugees fort en vlakbij dit stadje zijn de overblijfslen te vinden van de Caminho do Ouro. De portugezen legden deze 1200 kilometer lange, steile weg dwars door het regenwoud aan om de goudmijnen van Minais Gerais te bereiken.

 

 

Zeilboot huren Brazilië: Algemeen

zeilvakantie-caribbean-2l.jpg

Een unieke omgeving waar de met Atlantisch regenwoud begroeide bergen doorlopen tot aan de kust. Hier kun je nog genieten van de stille stranden en de overweldigende natuur. De eilanden Ilha Bela en Ilha Grande zijn dichtbebost en bedekt met regenwoud. Ilha Bela staat bekend om de vele watervallen, waar u wonderschone voettochten kunt maken. Ilha Grande is het grootste eiland en valt onder het Marine Statepark. 

 

Interesse? Aarzel niet langer en neem nu contact op met Wishful Sailing voor aanvullende informatie of vrijblijvende offerte

Wishful Sailing bemiddelt om voor jullie de juiste zeilboot, catamaran of motorboot binnen jullie budget, voorkeuren en wensen aan te bieden. Wij bieden zeiljachten, motorjachten en catamarans met of zonder schipper aan. In ItalieKroatieGriekenland en Turkije bieden wij ook flottielje zeilen aan. Om onze offertes te ontvangen klik je op de Zoek en Boek van deze pagina. Selecteer gebied -> Selecteer Type jacht -> selecteer datum met vertrek op iedere zaterdag -> Selecteer aantal weken en klik op Zoek. In de lijst van beschikbare jachten klik je op de prijs om de detail, specificaties en foto's van het jacht te zien. Aanvragen zijn geheel vrijblijvend dus vraag zoveel mogelijk jachten aan. 10 jachten in 1 keer aanvragen? Dat kan via knop vergelijk. Via deze knop selecteer je met een aanvraag 10 jachten.

Zeiljacht huren Brazilië: Klimaat

zeilvakantie-caribbean-brazilie-3l_(1).jpg

Brazilie is een enorm groot land, waardoor het meerdere klimaten kent die afhankelijk zijn van de breedtegraad en hoogteligging. In het zuiden is het klimaat te vergelijken met Nederland met gemiddeld temperaturen rond 20 graden en in de winter ( juni t/m september!) sneeuw en nachtvorst. Ten noorden van Rio de Janeiro zijn de winters milder en de zomers tropisch met temperaturen tussen 25 en 40C. In de Amazone en langs de kust is de luchtvochtigheid heel hoog. Het regenseizoen loopt van november tot maart en in het noordoosten van het land van mei tot augustus.

Vertrekhavens

Jacht
Aanvraag
 
x