Aarzel niet langer! Bel nu: 0341 456806

België

Landen > België
zeilvakantie-belgie-l.jpg
zeilvakantie-belgie-2l.jpg
zeilvakantie-belgie-3l.jpg

Zeiljacht huren België


België is een fantastische bestemming voor het huren van een zeiljacht en een onbezorgde vaarvakantie of zeilvakantie. Wishful Sailing bemiddelt om voor jullie de juiste zeilboot, catamaran of motorboot binnen jullie budget, voorkeuren en wensen aan te bieden met SGR garantie. Wij bieden zeiljachten, motorjachten en catamarans met of zonder schipper aan in Belgie. 

Ontvang onze complete voorstellen plus scherpe prijzen voor jachthuur in België direct via de "Zoek en Boek"  links bovenin. Huur goed en vertrouwd - boek met SGR (aanbetalingen zijn gegarandeerd) en HISWA garanties via Wishful Sailing.

Varen zonder borg risico:
Bij ons kun je het eigen risico / de borg verzekeren. Dit houdt in dat de borg verzekerd is met een eigen risico van 15% van de borg. Maximale uitkering bedraagt € 2.500,00. Let op: deze verzekering zal je niet ontslaan van het doen van borg op locatie (standaard voorwaarden).

Klik op de haven van je voorkeur voor een overzicht van de jachten in België of selecteer je datum  (bij voorkeur vertrek op iedere zaterdag) linksboven en klik op zoek voor aanvullende informatie en beschikbare jachten. Bij vragen kun je ons bellen op 0341 456806 of 02 513 7862 (Belgie) of e-mailen. 

Interesse? Aarzel niet langer en neem nu contact op met Wishful Sailing voor aanvullende informatie of vrijblijvende offerte

Wishful Sailing bemiddelt om voor jullie de juiste zeilboot, catamaran of motorboot binnen jullie budget, voorkeuren en wensen aan te bieden. Wij bieden zeiljachten, motorjachten en catamarans met of zonder schipper aan. In ItalieKroatieGriekenland en Turkije bieden wij ook flottielje zeilen aan.


Om onze offertes te ontvangen klik je op de Zoek en Boek van deze pagina. Selecteer gebied -> Selecteer Type jacht -> selecteer datum met vertrek op iedere zaterdag -> Selecteer aantal weken en klik op Zoek. In de lijst van beschikbare jachten klik je op de prijs om de detail, specificaties en foto's van het jacht te zien. Aanvragen zijn geheel vrijblijvend dus vraag zoveel mogelijk jachten aan. 10 jachten in 1 keer aanvragen? Dat kan via knop vergelijk. Via deze knop selecteer je met een aanvraag 10 jachten.
Jacht
Aanvraag
 
x