Aarzel niet langer! Bel nu: 0341 456806

Bahamas

Landen

Zeilboten huren Bahamas: Algemeen

Marsch Harbour in de zee van Abaco is een perfect locatie voor een zeilvakantie voor het gezin en met vrienden. De kalme passaatwinden en relatief gemakkelijke zeilomstandigheden plus de schitterende stranden, snorkel en duiklocaties op koraalriffen maken dit tot een van de mooiste plekjes ter wereld voor een zeilvakantie. De archipel bestaat uit 700 eilanden (en bijna 2000 koraalplaten) waarvan er slechts een paar bewoond zijn. De Bahamas liggen dicht onder Florida. Kijk uit met zwemmen - het stikt er van de haaien maar het koraal behoort wel tot de mooiste plekken ter wereld. (Bron WP).

Interesse? Aarzel niet langer en neem nu contact op met Wishful Sailing voor aanvullende informatie of vrijblijvende offerte

Wishful Sailing bemiddelt om voor jullie de juiste zeilboot, catamaran of motorboot binnen jullie budget, voorkeuren en wensen aan te bieden. Wij bieden zeiljachten, motorjachten en catamarans met of zonder schipper aan. In ItalieKroatie , GriekenlandTurkije  en meer dan 40 landen in totaal bieden wij ook flottielje zeilen aan.

Om onze offertes te ontvangen klik je op de Zoek en Boek van deze pagina. Selecteer gebied -> Selecteer Type jacht -> selecteer datum met vertrek op iedere zaterdag -> Selecteer aantal weken en klik op Zoek. In de lijst van beschikbare jachten klik je op de prijs om de detail, specificaties en foto's van het jacht te zien. Aanvragen zijn geheel vrijblijvend dus vraag zoveel mogelijk jachten aan. 10 jachten in 1 keer aanvragen? Dat kan via knop vergelijk. Via deze knop selecteer je met een aanvraag 10 jachten.

Zeilboten huren Bahamas: Standaard verhuur

Standaard huur van onze jachten is van zaterdagmiddag 17:00h t/m vrijdagmiddag 16:00h. Na terugkomst haven vindt de check out plaats met laatste overnachting naar zaterdagmorgen 09:00h. Voor uitgebreide route informatie, sfeerbeelden, foto's en dagindeling verwijzen wij graag naar onze reisverslagen online.

Vertrekhavens

Jacht
Aanvraag
 
x