Aarzel niet langer! Bel nu: 0341 456806

BareboatBareboat en Jachtverhuur

zeilvakantie-spanje-costa-brava-2l.jpg

Het netwerk van Wishful Sailing garandeert je de mooiste zeilboten voor onbezorgde zeilvakanties
waar ook ter wereld uit het grootste aanbod van zeiljachtverhuur wereldwijd online.
 


button_(1).png


Griekenland
zeilvakantie-lefkas-2l.jpg

Griekenland kent vele zeilgebieden maar de bekendste en meest populaire om zeilboten te huren zijn de Ionische zee, met vertrek van o.a. Corfu en Lefkas en de Saronische/Argolische Golf met vertrek vanuit Athene (Kalamaki), Poros en Lavrion.

Bareboat, meezeilen, Flottilelje, zeilen met schipper  zeilen kunnen wij ook met vertrek vanuit Athene en Lefkas aanbieden. Daarnaast kun je catamarans en zeiljacht huren huren ivoor een rondje Cycladen (gevorderde zeiler) vanuit Athene en Lavrion.

Maar ook vanuit de Dodekanesos en de Sporaden


button(7).pngOnze partnerszeilvakantie-italie-sicilie-2l.jpg

Wij werken samen met bijna 300 partners wereldwijd. Ons aanbod beslaat meer dan 4.000 zeiljachten, catamarans en motorjachten in 39 landen en bijna 200 havens.


button(11).png


Kroatie

zeilvakantie-kroatie-pula-4l.jpg

Sterk in opkomst en sinds de laatste 5 jaar en misschien wel het meest populaire gebied voor een flottielje zeilvakantie. Flottieljes in Kroatie zijn vanweg het klimaat wel beperkt tot de zomermaanden juli en augustus. Vertrek bieden wij aan vanuit Pula, Zadar / Sukosan, Split, Biograd en Trogir. Zowel 1 als 2 weekse routes zijn mogelijk zonder route te doubleren.

Vaarbewijs is verplicht en tevens dient een van de opvarende een marifooncertificaat te hebben (zonder is volledig op eigen risico).


button(7).pngZeil wereldwijd met ons

zeilvakantie-thailand-4l.jpg

Wij zijn hiermee de grootste aanbieder van zeiljachten online in de Benelux. Onze zeilboten, catamarans en zeiljachten kun je o.a. huren in Griekenland, TurkijeKroatië, Italie en de Caribbean.

button(17).png


Turkije

zeilvakantie-turkije-l.jpg


Turkije kent vele gebieden voor een schitterende zeilvakantie maar de bekendste en meest populaire gebieden voor zeiljacht huren in Turkije zijn de Lycische kust met flottielje zeilen vanuit o.a. Marmaris en Fethiye en het schitterende Orhaniye


button(7).png
Jacht
Aanvraag
 
x