Zoek en Boek

Contact zeiljacht huren

+31 341 456806
info@zeilboten-huren.nl
084 746 9783
Yacht charter request form

Jacht aanvraag

Sun Odyssey 49i (4Cab)

Sun Odyssey 49i (4Cab)
01/08/15: 7 Dagen
Lavrion

Sun Odyssey 439 (4Cab)

Sun Odyssey 439 (4Cab)
01/08/15: 7 Dagen
Kalamaki (Athene)

Bavaria 51 Cruiser (5Cab)

Bavaria 51 Cruiser (5Cab)
01/08/15: 7 Dagen
Lavrion

Bavaria 40 Cruiser (3Cab)

Bavaria 40 Cruiser (3Cab)
08/08/15: 7 Dagen
Kalamaki (Athene)

Sun Odyssey 439 (4Cab)

Sun Odyssey 439 (4Cab)

08/08/15: 7 Dagen
Kalamaki (Athene)
Flottielje zeilen 2015:
Flottielje zeilen kan bij ons op diverse plaatsen. Vertrek is altijd op zaterdag (behave Bodrum op maandag) en wij bieden 1 of 2 weekse routes aan vanaf de volgende havens:

Zeilboten huren Griekenland

Zeilboten huren, catamarans huren en zeiljacht huren Griekenland

Griekenland kent vele zeilgebieden maar de bekendste en meest populaire om zeilboten te huren zijn de Ionische zee met vertrek van o.a. Corfu en Lefkas en Saronische plus Argolische Golf met vertrek vanuit Athene. Bareboat, meezeilen, zeilen met schipper en flottielje zeilen kunnen wij ook met vertrek vanuit Lefkas aanbieden. Daarnaast kun je nieuwe en complete zeilboten huren in de Cycladen met vertrek vanuit Athene en Lavrion.


Tot slot kunnen wij ook nog vertrek vanuit o.a. Skiathos (Sporaden), de Cycladen, Kos en Rhodos en Samos (Dodekanesos) aanbieden. Kortom bij ons ben je op het juiste adres voor zeiljacht, catamaran en zeilboot huren in Griekenland!  

oke.gif Top havens en gebieden zeilboten huren Griekenland: Athene, Lefkas, Corfu CycladenKos, Rhodos, Sporaden

oke.gif Prijzen zeiljacht huren Griekenland

Wishful Sailing krijgt een 7.9 op een 10 gebaseerd op 215 stemmen
Zeilbotenhuren Griekenland  Zeilboten huren Griekenland  Zeiljacht huren Griekenland

Zeilboten huren Griekenland: Algemeen

Griekenland heeft circa 1400 eilanden waarvan 169 bewoond zijn. Het grootste lokmiddel voor Griekenland zijn zon, zee en strand plus het gehele jaar zonneschijn. Griekenland heeft 13.676 km kustlijn, de stranden van jou dromen zijn hier absoluut te vinden: lang witte zandige stranden met turquoise kristalwateren, kleine stranden die door reusachtige klippen of pijnboom worden omringd en de bossen van palmbomen, stranden met wateren alsof de bleekmiddelwateren met de blauwe kleur van het Middellandse Zeegebied werden gemengd. Kortom Griekenland is het meest populaire gebied voor zeilboten huren.


Zeilboten huren Griekenland: Lokale omstandigheden

Sterk afhankelijk van het gebied maar zeker de Ionische zee (Lefkas en Corfu) en de Argolische golf (Kalamaki - Athene) lenen zich goed voor het familie zeilen, het rustige zeilen en flottielje zeiljacht huren in Griekenland. Vertrek vanuit Athene, Corfu en Lefkas is voor een eerste keer in het buitenlandvaren een bijzonder goede keuze met over het algemeen maximaal een lekkere 4 tot 5 beaufort met beperkte golfslag op de dag en rustige avonden. Vanaf half Juli kan de Meltemi opsteken met windkrachten tot 6 beaufort in deze gebieden. In deze gebieden kunnen wij ook flottieljezeilen aanbieden 

Zeiljacht huren Griekenland: Argolische Golf en Saronische Golf, Athene, Lavrion en Poros

Met vertrek vanuit Athene liggen de Saronische en Argolische Golf voor ons open. Dit gebied wordt gekenmerkt door een rustige stabiele wind met af en toe een uitschieter. Tijdens de Meltemi zijn deze golven nog goed bevaarbaar. Het gebied is vergeven van leuke en ludieke kleine plaatsjes zoals: Poros, Hydra, Epidavros, Aegina, Spetsas, Plaka, Ermioni, Perdika, Methana en Vaathi. Gemiddelde reisafstand per dag is ongeveer 15 tot 20 nautische mijlen. Ook zijn er diverse leuke baaien te bezoeken tijdens de tochten. Alle zeilboten die wij aanbieden vanuit Kalamaki (jachthaven Athene) kunnen mee in ons flottielje vanuit Athene

Zeilboten huren Griekenland: Ionische zee, Lefkas en Corfu

De Ionische Eilanden liggen aan de westkust van Griekenland. Het gebied omvat 7 grotere en een aantal kleinere, vaak onbewoonde eilanden. Er is keuze genoeg om aan te meren. Er zijn dorpjes die rust bieden, er zijn ook plekken die wat meer vertier bieden. Lefkas Marina, onze thuishaven, ligt in het hart van de Ionische Zee. Naast vertrek vanuit Lefkas stad kunnen wij ook vertrek vanaf Lefkas Nidri aanbieden. Hierdoor kun je de keus maken om koers te zetten naar het noorden (Corfu) of naar het zuiden (Zakynthos). Gebied is eveneens goed beschut en de gemiddelde vaar afstanden liggen tussen de 15 tot 20 nautische mijlen per dag. Plaatsen die aangedaan zullen worden zijn o.a : Lefkas stad, Nidri, Sivota, Vaathis, Vounagi en Paleros.


Zeiljacht huren Griekenland: Cycladen, Samos, Lavrion

Met vertrek vanuit Lavrion liggen de Cycladen voor ons open.  Een archipel van 56 grotere en kleinere eilanden verspreid over de diepblauwe Egeïsche zee. Terecht worden de Cycladen eilanden door velen gezien als ideaal vakantieoord. Hun naam zouden ze volgens de overleveringen te danken hebben aan aan de circel (Kyklos) die ze vormen om het heilige eiland Dilos. Van de 56 Cycladeneilanden zijn er zo'n dertig bewoond. Over het algemeen zijn de eilanden droog en rotsachtig en hebben weinig water en groen, behalve Naxos, dit is wel een groen eiland. Alle eilanden hebben een eigen klassieke bouwstijl. De hoofdstad van de Cyladen is Ermoupolis op Syros. De bekendste Cycladen zijn Santorini, Mykonos en Paros.
 

Zeilboten huren Griekenland: Dodekanesos, Rhodos en Kos

De eilanden van de Dodekanesos (letterlijk 'twaalf eilanden') liggen ten zuiden van de Noord Aegeische eilanden en ten oosten van de Cycladen. De groep telt vier grotere eilanden (Rhodos, Karpathos, Kos en Kalymnos) en veertien kleinere eilanden o.a. Astypalaia, Karpathos, Kastelorizo, Lipsi, Leros, Nisyros, Patmos, Symi, Tilos, Halki. Kos is een geschikte vakantiebestemming voor zowel jong als oud. De stranden van Kos-stad zijn in vergelijking met vele andere Griekse Eilanden uitstekend. Ook heeft Kos een bruisend uitgaansleven.

Zeilboten huren Griekenland: Sporaden, Skiathos

De Aegean / Skiathos (Sporaden) is het gebied voor jachthuur, onbezorgde vaar en een schitterende zeilvakantie. Wishful Sailing bemiddelt om voor jullie de juiste zeilboot, catamaran of motorboot binnen jullie budget, voorkeuren en wensen aan te bieden. Wij bieden zeiljachten, motorjachten en catamarans met of zonder schipper aan. In Italie, Kroatie, Griekenland en Turkije bieden wij ook flottielje zeilen aan. Om onze offertes te ontvangen klik je op de Yachtfinder aan de linkerzijde van deze pagina. Vul je criteria in en bekijk de lijst.

Voor de meer ervaren zeiler bieden wij de Cycladen, Kos en Rhodos, Sporaden en de Dodekanessos aan. Gemiddeld staat er 1 tot 2 beaufort meer wind in deze gebieden in vergelijk tot met vertrekIonische zee en Argolische Golf.  

Zeilboten huren Griekenland: Standaard verhuur:

Standaard huur is van zaterdagmiddag 17:00h t/m vrijdagmiddag 16:00h. Na terugkomst haven vindt de check out plaats met laatste overnachting naar zaterdagmorgen 09:00h. Voor uitgebreide route informatie, sfeerbeelden, foto's en dagindeling verwijzen wij graag naar onze reisverslagen online.

oke.gif Grote vloot van alle merken zoals BavariaBeneteauOceanis en Sun Odyssey met vertrek uit meerdere havens
oke.gif Doorgaans rustig vaargebied met veel idyllische en pitoreske havens, baaien en eilanden
oke.gif Mogelijkheden voor BareboatFlottielje, zeilen met schipper en meezeilen
oke.gif Relatief korte dagafstanden onder zomerse temperaturen vanaf april t/m oktober
oke.gif Huren zonder vaarbewijs en marifonie certificaat voor de meeste jachten. Bij twijfel neem contact met ons op.

Zeilboten huren Griekenland: Gebieden en vrijblijvend offertes:

Om onze offertes / voorstellen online te bekijken klik je op de "Zoek en Boek" aan de linkerzijde van deze pagina. Vul je criteria in en bekijk de lijst van beschikbare zeilboten en jachten. Bij interesse vraag je direct vrijblijvende offerte aan of beter huur je het jacht direct online. Tot slot kunnen wij onze zeilboten, zeiljachten, motorboten en catamarans in Griekenland aanbieden vanuit de volgende zeilgebieden/havens:
Zeilen in 2015? Boek de mooiste jachten tegen de scherpste prijzen wereldwijd. Bel ons nu!!
Bij ons boek je de mooiste zeilvakanties en zeilboten voor de scherpste prijzen. Wij kunnen meer dan 3.500 jachten aanbieden in 39 landen zoals Griekenland, Italië , Kroatië en Turkije.