Zoek en Boek

Contact zeiljacht huren

+31 341 456806
info@zeilboten-huren.nl
084 746 9783
Yacht charter request form

Elan Impression 45 (4Cab)

Elan Impression 45 (4Cab)
30/05/15: 7 Dagen
Kos
Special

Bavaria 40 Cruiser (3Cab)

Bavaria 40 Cruiser (3Cab)
30/05/15: 7 Dagen
Lefkas

Beneteau Cyclades 50.5 ...

Beneteau Cyclades 50.5 (5Cab)
30/05/15: 6 Dagen
Corfu / Marina Gouvia
Special

Lagoon 400-S2 (4Cab)

Lagoon 400-S2 (4Cab)
30/05/15: 7 Dagen
Kalamaki (Athene)
Special

Bavaria 46 Cruiser (4Cab)

Bavaria 46 Cruiser (4Cab)
30/05/15: 7 Dagen
Paros

Bavaria 38 Cruiser (3Cab)

Bavaria 38 Cruiser (3Cab)
30/05/15: 7 Dagen
Lavrion

Hanse 345 (3Cab)

Hanse 345 (3Cab)

30/05/15: 7 Dagen
Lefkas

Beneteau Cyclades 50.5 ...

Beneteau Cyclades 50.5 (5Cab)
31/05/15: 6 Dagen
Corfu / Marina Gouvia
Special

Zeilboten huren Over ons

wait...
Loading Map ...
RefreshGoogle Map ToolZoom InZoom OutPanDistance ToolShow/Hide Legend Show/Hide Layers
Welkom op de nieuwe site van Wishful Sailing

De Nederlandse organisatie voor verrassende zeilvakanties, boot-verhuur, zeiljacht, zeiljachten , catamaran-zeilen, catamaran-verhuur, zeilboot, jachthuur, en zeilboten huren, flottielje, meezeilen, bootverhuur, jachtverhuur en zeilen met persoonlijke aandacht.in o.a. Griekenland, Kroatie, Italie en Turkije en 30 landen in totaal. Welkom aan boord bij de zeilboten-huren.nl. De snelst groeiende organisatie op het internet voor verrassende zeilvakanties met persoonlijke aandacht.

Op alle aanbiedingen en overeenkomsten zijn de algemene voorwaarden van W.S.C. Wishful Sailing Company van toepassing. Deze voorwaarden zijn direct op te vragen via e-mail

Fotolia_10387808_XS.jpg

Waarom boeken bij Wishful Sailing?
oke-(2).gif Wij zijn aangesloten bij de Hiswa en SGR. Aanbetaling zijn gegarandeerd.

oke-(2).gif Wij bieden het grootste online assortiment van jachten (> 3.500 in totaal).

oke-(2).gif Wij enkel en alleen aanbieden op basis van jachten die echt beschikbaar zijn.

oke-(2).gif Wij de geoffreerde jachten geheel vrijblijvend in optie kunnen nemen.

oke-(2).gif Wij ieder dag nieuwelast minutes  presenteren.

oke-(2).gif Onze prijzen en offertes zijn glashelder zonder verscholen kosten. 

oke-(2).gif Onze informatie is compleet vooraf, tijdens en bij aankomst in haven.

oke-(2).gif 24/7 telefonische ondersteuning tijdens je vakantie.

oke-(2).gif Wij samenwerken met meer dan 280 top buitenlandse partners.

oke-(2).gif Wij al sinds 2002 het adres zijn voor vertrouwde zeilvakanties.

oke-(2).gif Wij samen met Unigarant de borg kunnen verlagen voor maximaal 95.00 Euro met een maximale uitlering van 2.500 Euro en een behoud van 15% eigen risico.

Zonder verrassingen achteraf:
Bij Wishful Sailing bieden wij enkel en alleen beschikbare jachten aan inclusief alle verplichte kosten zonder verrassingen achteraf. Indien je ook andere offertes hebt aangevraagd verzoeken wij je om “appels met appels” te vergelijken en bij eventuele vragen contact met ons op te nemen.

Fotolia_28028940_XS.jpg

Bareboat en jachtverhuur (eventueel met schipper).
Het netwerk van Wishful Sailing garandeert je de mooiste zeiljachten waar ook ter wereld uit het grootste aanbod van zeiljachtverhuur wereldwijd online. Wij werken samen met meer dan 180 partners wereldwijd. Ons aanbod beslaat meer dan 3.500 zeiljachten in 42 landen en bijna 200 havens. Wij zijn hiermee de grootste aanbieder van zeiljachten online in de Benelux. Boek nu online een jacht en ontvang 3% internetkorting (niet samen met repeaterskorting of lastminute korting) via factuur.

Flottielje varen en zeilen:
Flottieljezeilen kan bij ons o.a. in Griekenland, Kroatie, Turkije en Italië. In deze opzet heb je maximale vrijheid van zelfstandig varen plus de professionele ondersteuning in het gebied van jouw keuze. Ondersteuning van onze deskundige flottielje leiders bestaat uit gebiedsinformatie, de weersomstandigheden, het weerbericht, de havens, de baaien, de gewoontes en tradities en last but not least de betere plekjes aan de wal.

Flottielje varen kan bij ons in: Griekenland (Lefkas en Athene), Turkije (Bodrum, Gocek en Fethiye) , Kroatie (Pula en Sukosan) en Italië (Piombino).

Meezeilen en zeezeilcursus:
Een uitstekend en bovenal gezellige manier om meer bekend te raken met zeezeilen en om nieuwe mensen te leren kennen met dezelfde interesses. Je stapt op bij een van onze flottielje begeleidings schepen of je huurt je eigen zeiljacht met schipper en je laat je lekker zeilen door de mooie zeilgebieden van de Wishful Sailing Company. Je bepaalt echter zelf of je actief of passief wilt deelnemen aan het zeilen. Het is ten slotte jou vakantie. Onze schippers zijn meer dan geïnteresseerd om je de eerste kennis en plezier van het zeezeilen bij te brengen als wel om jouw ervaring op een hoger niveau te brengen. Alles wel in een omgeving van vakantie.

Daarnaast zijn onze schippers (anders dan bij andere organisaties) echte gastheren / gastvrouwen die je ook graag in de avond uren op sleeptouw nemen. Niet alleen weten zij de beste restaurantjes maar ook zijn zij volledig op de hoogte van de meest gezellige music bars hetgeen ook later op de avond garant staat voor veel plezier!!  Deze meezeilvakanties worden aangeboden in: Griekenland, Turkije, Italië en Kroatië. Daarnaast kunnen wij in de periode van november t/m mei onze 12 dagen/13 dagen cruise in de Caribbean aanbieden met vertrek en aankomst op Martinique.

Onze openingstijden zijn:
Maandag t/m Vrijdag………………………………….10:00 – 18:00
Zaterdag………………………………….………….......12:00 – 17:00
Maandag en Woensdag avond………..……………19:00 – 21:00

Regelmatig zijn hier ook aanbiedingen of last minutes te vinden. Dus een regelmatig bezoek aan ons site kan zeker interessant zijn. Voor meer informatie klik op consumenten producten of stuur een e-mail naar info@zeilboten-huren.nl. Uiteraard kun je ons ook bellen op 0341 456806.

   dufour.gif  bavaria.gif  hanse.gif

 lagoon.jpg   beneteau.jpg            jeanneau.gif

Bovenstaande zijn slechts een paar van de topmerken die wij wereldwijd kunnen aanbieden. Klik op een van de logos' voor een verkort overzicht van de modellen welke wij in de verhuur hebben. Voor details, reserveren, aanvragen of boeken van het jacht van je voorkeur selecteer je het jacht via de "Zoek en Boek" functie. Je heb de keuze bij Wishful Sailing  uit meer dan 3.500 zeilboten, catamarans en motorboten in 30 landen en 200 havens. Je kunt deze jachten zoeken via het menu en de zoekfunctie maar je kunt natuurlijk ook een email sturen of gewoon bellen.

Naast de vele zeilboten bieden wij ook  mogelijkheid om te zoeken op merk en type zeiljacht, catamaran of motorjacht. Zo vindt je in ons bestand niet alleen de bekende  merken zoals Bavaria, Oceanis, Sun Odyssey, Hanse, Beneteau en Jeanneau.  Ook minder voor de handliggende zeiljachten zoals Athena, Bahia, Belize, Catalina, Dehler, Dufour, Elan, Elan Impression, Feeling, Gib Sea, Grand Soleil, Hunter, Hallberg, Lagoon, Lavezzi, Nautitech, Ocean Star, Oceanis, Salina, Salona, X-yacht en Sun Odyssey. kun je selecteren. Natuurlijk kun je ook catamarans huren bij Wishful Sailing Company.

Boek onze jachten bareboat, in flottielje, met schipper of in welke vorm dan ook - succes en plezier gegarandeerd voor de mooiste zeilvakanties wereldwijd in 30 landen.

Zeilen in 2015? Boek de mooiste jachten tegen de scherpste prijzen wereldwijd. Bel ons nu!!
Bij ons boek je de mooiste zeilvakanties en zeilboten voor de scherpste prijzen. Wij kunnen meer dan 3.500 jachten aanbieden in 39 landen zoals Griekenland, Italië , Kroatië en Turkije.