Zoek en Boek

Contact zeiljacht huren

+31 341 456806
info@zeilboten-huren.nl
084 746 9783
Yacht charter request form

Jacht aanvraag

Flottielje zeilen 2015:
Flottielje zeilen kan bij ons op diverse plaatsen. Vertrek is altijd op zaterdag (behave Bodrum op maandag) en wij bieden 1 of 2 weekse routes aan vanaf de volgende havens:

Zeilboten huren Chalkidiki / Porto Carras


Listing View Mode
Jacht Type
Sorteer op
Sun Odyssey 45 (4Cab) Sun Odyssey 45 (4Cab)
2005 | 8 personen | 13.72 m | 2 Toiletten
aanbiedingen vanaf 2100 EUR

Zeiljacht huren Griekenland vanuit Chalkidiki / Porto Carras


Chalkidiki / Porto Carras is een fantastische bestemming voor het huren van een zeiljacht en een onbezorgde vaarvakantie of zeilvakantie. Wishful Sailing bemiddelt om voor jullie de juiste zeilboot, catamaran of motorboot binnen jullie budget, voorkeuren en wensen aan te bieden met SGR garantie. Wij bieden zeiljachten, motorjachten en catamarans met of zonder schipper aan in Griekenland vanuit o.a. Chalkidiki / Porto Carras.

Ontvang onze complete voorstellen plus scherpe prijzen voor jachthuur in Chalkidiki / Porto Carras direct via de "Zoek en Boek"  links bovenin. Huur goed en vertrouwd - boek met SGR (aanbetalingen zijn gegarandeerd) en HISWA garanties via Wishful Sailing.


Varen zonder borg risico:
Bij ons kun je het eigen risico / de borg verzekeren. Dit houdt in dat de borg verzekerd is met een eigen risico van 15% van de borg. Maximale uitkering bedraagt € 2.500,00. Let op: deze verzekering zal je niet ontslaan van het doen van borg op locatie (standaard voorwaarden).

Klik op de haven van je voorkeur voor een overzicht van de jachten in Chalkidiki / Porto Carras of selecteer je datum  (bij voorkeur vertrek op iedere zaterdag) linksboven en klik op zoek voor aanvullende informatie en beschikbare jachten. Bij vragen kun je ons bellen op 0341 456806 of 02 513 7862 (Belgie) of e-mailen.
Zeilen in 2015? Boek de mooiste jachten tegen de scherpste prijzen wereldwijd. Bel ons nu!!
Bij ons boek je de mooiste zeilvakanties en zeilboten voor de scherpste prijzen. Wij kunnen meer dan 3.500 jachten aanbieden in 39 landen zoals Griekenland, Italië , Kroatië en Turkije.